Termeni si conditii


Prezentele Termeni si Conditii Generale vor fi actualizate periodic, fiind obligatia utilizatorilor de a verifica fiecare varianta atualizata. Utilizarea in continuare a site-ului programimobiliare.ro reprezinta acceptarea in totalitate si neconditionata a variantei actualizate a Termenilor si Conditiilor Generale.

Site-ul programimobiliare.ro reprezinta un site de promovare si informare privind ofertele CRM-ului imobiliar ImobilPro.


Protectia datelor personale

1. Tuturor utilizatorilor le sunt respectate toate drepturile (ex. dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa justitiei) privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

2. Pentru a va putea oferi serviciile pe site-ul programimobiliare.ro, trebuie sa colectam si sa prelucram date si informatii personale. La Sectiunea privind Politica de protectie a datelor personale de pe site-ul programimobiliare.ro va explicam cum colectam, folosim si transmitem datele dumneavoastra.