Despre noi


    Real Soft Invest este o firmă de IT din Sibiu unde echipa noastră a dezvoltat acest CRM ca soluție pentru agențiile imobiliare din toată țara. Am realizat site-uri în diverse domenii, dar unul dintre cele mai mari proiecte ale noastre rămane ImobilPro pe care îl îmbunătățim constant pentru a oferi cele mai noi și eficiente soluții.

    Datorită unei experiențe de peste 16 ani, am optimizat CRM-ul pentru a oferi soluții intuitive dar complexe clienților noștri pentru a beneficia de toate tool-urile necesare unei mai bune administrări. Pe baza feedback-urilor obținute în urma colaborărilor îndelungate cu clienții noștri, am reușit să ne perfecționam și să imbunătățim constant CRM-ul. Am început cu versiunea ImobilPro 5 care a fost stabilă și utilă clienților dar darită limitărilor apărute odată cu avansarea tehnologiei, am realizat versiunile ImobilPro 6, ImobilPro 7, ajungând la cea mai nouă variantă ImobilPro 8 care ofera toate servicile versiunilor anterioare într-un mod mult mai eficient. ImobilPro pune la dispoziția utilizatorului crearea a pâna la 40 de conturi fără costuri suplimentare față de taxa lunară fixă specifică pachetului ales.

    ImobilPro a devenit cel mai complet si accesibil serviciu imobiliar din România. Prin acesta, aveți la dispoziție un CRM care vă permite atât administrarea ofertelor agenției (active, inactive, finalizate, șterse) cât și a cererilor provenite de la clienți. Alte funcții importante pe care vi le oferim sunt: administrarea și afișarea în pagini distincte pe site a ansamblurilor rezidențiale, exportul către pricipalele portale imobiliare din România (ziarulimobiliar, olx, storia, romimo, publi24, lajumate, homezz, imobiliare.ro), particulari și un site optimizat SEO pe care il veți putea personaliza suplimentar.