Despre noi


    Real Soft Invest este o firmă de IT din Sibiu unde echipa noastră a dezvoltat acest CRM ca soluție pentru agențiile imobiliare din toată țara. Am realizat site-uri în diverse domenii, dar unul dintre cele mai mari proiecte ale noastre rămane ImobilPro pe care îl îmbunătățim constant pentru a oferi cele mai noi și eficiente soluții.

    Datorită unei experiențe de peste 16 ani, am optimizat CRM-ul pentru a oferi soluții intuitive dar complexe clienților noștri pentru a beneficia de toate tool-urile necesare unei mai bune administrări. Pe baza feedback-urilor obținute în urma colaborărilor îndelungate cu clienții noștri, am reușit să ne perfecționam și să imbunătățim constant CRM-ul. Am început cu versiunea ImobilPro 5 care a fost stabilă și utilă clienților dar darită limitărilor apărute odată cu avansarea tehnologiei, am realizat versiunile ImobilPro 6, ImobilPro 7, ajungând la cea mai nouă variantă ImobilPro 8 care ofera toate servicile versiunilor anterioare într-un mod mult mai eficient. ImobilPro pune la dispoziția utilizatorului crearea a pâna la 40 de conturi fără costuri suplimentare față de taxa lunară fixă specifică pachetului ales.

    ImobilPro a devenit cel mai complet si accesibil serviciu imobiliar din România. Prin acesta, aveți la dispoziție un CRM care vă permite atât administrarea ofertelor agenției (active, inactive, finalizate, șterse) cât și a cererilor provenite de la clienți. Alte funcții importante pe care vi le oferim sunt: administrarea și afișarea în pagini distincte pe site a ansamblurilor rezidențiale, exportul către pricipalele portale imobiliare din România (ziarulimobiliar, olx, storia, romimo, publi24, lajumate, homezz, imobiliare.ro, wizmo), particulari și un site optimizat SEO pe care il veți putea personaliza suplimentar.