Simplu și rapid puteți gestiona și publica toate ofertele agenției imobiliare


site

     ImobilPro vă pune la dispoziție un site de prezentare pe care îl puteți personaliza în funcție de nevoile dumneavoastră. Site-ul este optimizat pentru mobil și corespunde ultimilor cerinte SEO. Oferind chiar și o funcție specifică SEO în panoul de administrare. Filtrul de căutare este intuitiv și oferă soluții instant.

    Completarea unei oferte este foarte simplă și intuitivă datorită generării caracteristicilor specifice ofertei dorite. Este suficient să alegeți categoria iar câmpurile vor apărea auomat. Prin formularul de adăugare puteți introduce oferta, datele private ale proprietarului și exporta către cele mai mari portale imobiliare din Romania. Printr-o simplă selecție oferta devine publică pe site-ul agenției și poate fii etichetată cu o varietate de opțiuni.

CRM - administrare oferte imobiliare
CRM - filtru de cautare avansata

    Filtrarea vine în ajutorul oricărui agent, atunci când caută o oferta despre care nu cunoaste multe detaii. Se poate filtra pe baza datelor esentiale precum numarul de telefon, ID, text,cat si avansat in functie de sucategorie, pret, supratata, eticheta si alte caracteristici specifice ofertei. Ofertele sunt afisate intr-un mod intuitiv si pot fi editate, sterse sau printate. Tabelul dispune de un sablon ce permite utilizatorului setarea persoanizata a coloanelor. Administratorul agentiei are inclusa si optiunea de istoric pentru a reveni sau verifica modificarile aduse unei oferte.

    Funcția "Cereri imobiliare" oferă o soluție automată prin care vă puteți remarca față de clienți prin oferirea unei oferte complexe în doar cateva secunde. Este necesară doar completarea formularului privind cerințele și bugetul clientului iar CRM-ul vă afișează instant lista oferteleor încadrate în cerințele specifiacate. Cererile imobiliare rămân înregistrate și pot fi reeditate în cazul schimbăriilor apărute din partea clientului.

CRM - administrare clienti cumparatori