Simplu si rapid puteti gestiona si publica toate ofertele agentiei imobiliare


     ImobilPro va pune la dispozitie un site de prezentare pe care il puteti personaliza in functie de nevoile dumneavoastra. Site-ul este optimizat pentru mobil si corespunde ultimilor cerinte SEO. Oferind chiar si o functie specifica SEO in panoul de administrare. Filtrul de cautare este intuitiv si ofera solutii instant.

    Completarea unei oferte este foarte simpla si intuitiva datorita generarii caracteristicilor secifice ofertei dorite. Este suficient sa alegeti categoria iar campurile vor aparea auomat. Prin formularul de adaugare puteti introduce oferta, datele private ale proprietarului si exporta catre cele mai mari portale imobiliare din Romania. Printr-o simpla selectie oferta devine publica pe site-ul agentiei si poate fii etichetata cu o varietate de optiuni.

    Filtrarea vine in ajutorul oricarui agent, atunci cand cauta o oferta despre care nu cunoaste multe detaii. Se poate filtra pe baza datelor esentiale precum numarul de telefon, ID, text,cat si avansat in functie de sucategorie, pret, supratata, eticheta si alte caracteristici specifice ofertei. Ofertele sunt afisate intr-un mod intuitiv si pot fi editate, sterse sau printate. Tabelul dispune de un sablon ce permite utilizatorului setarea persoanizata a coloanelor. Administratorul agentiei are inclusa si optiunea de istoric pentru a reveni sau verifica modificarile aduse unei oferte.

    Functia "Cereri imobiliare" ofera o solutie automata prin care va puteti remarca fata de clienti prin oferirea unei oferte complexe in doar cateva secunde. Este necesara doar completarea formularului privind cerintele si bugetul clientului iar CRM-ul va afiseaza instant lista oferteleor incadrate in cerintele specifiacate. Cererile imobiliare raman inregistrate si pot fi reeditate in caul schimbariilor aparute din partea clientului.