Simplu și rapid puteți gestiona și publica toate ofertele agenției imobiliare


ImobilPro CRM Imobiliar este un instrument eficient pentru a crește eficiența și productivitatea în afacerile imobiliare.

site

     ImobilPro oferă o soluție completă pentru agențiile imobiliare care doresc să-și promoveze proprietățile și să-și îmbunătățească prezența online. Platforma generează agențiilor un site de prezentare profesional, cu un design modern și adaptat pentru dispozitive mobile. Site-ul poate fi personalizat cu logo-ul și culorile agenției, precum și cu informații despre agenție și echipa sa. Utilizatorii pot naviga prin proprietăți disponibile, filtrand dupa diferite criterii de cautare, cum ar fi locație, preț si număr de camere. In plus, ImobilPro permite agențiilor să gestioneze și să actualizeze proprietățile din baza lor de date, în timp real, astfel încât site-ul să fie întotdeauna actualizat.

    Completarea unei oferte este foarte simplă și intuitivă datorită generării caracteristicilor specifice ofertei dorite. Este suficient să alegeți categoria iar câmpurile vor apărea auomat. Prin formularul de adăugare puteți introduce oferta, datele private ale proprietarului și exporta către cele mai mari portale imobiliare din Romania. Printr-o simplă selecție oferta devine publică pe site-ul agenției și poate fii etichetată cu o varietate de opțiuni.

CRM - administrare oferte imobiliare
CRM - filtru de cautare avansata

    Filtrarea vine în ajutorul oricărui agent, atunci când caută o oferta despre care nu cunoaste multe detaii. Se poate filtra pe baza datelor esentiale precum numarul de telefon, ID, text,cat si avansat in functie de sucategorie, pret, supratata, eticheta si alte caracteristici specifice ofertei. Ofertele sunt afisate intr-un mod intuitiv si pot fi editate, sterse sau printate. Tabelul dispune de un sablon ce permite utilizatorului setarea persoanizata a coloanelor. Administratorul agentiei are inclusa si optiunea de istoric pentru a reveni sau verifica modificarile aduse unei oferte.

     Funcția "Cereri Imobiliare" din ImobilPro CRM Imobiliar permite clienților să își exprime nevoile și cerințele în ceea ce privește proprietățile imobiliare. O dată ce este completat formularul cererii, sistemul va genera automat lista cu proprietățile disponibile în baza de date a CRM-ului, va afișa toate ofertele care se potrivesc cerințelor specifice ale clientului. Această funcție permite agențiilor imobiliare să găsească rapid proprietățile potrivite pentru clienții lor și să îmbunătățească eficiența și productivitatea în procesul de vânzare sau închiriere. Cererile imobiliare rămân înregistrate și pot fi reeditate în cazul schimbăriilor apărute din partea clientului. Un alt atuu este faptul că pot fi completate informații detaliate despre statusul cererii încât agenții să poată ține evidența mult mai ușor pentru priotizare sau doar de reamintire a anumitor detalii de care să țină cont.

CRM - administrare clienti cumparatori

     Funcția de export automat din ImobilPro CRM Imobiliar permite agențiilor imobiliare să publice automat propriile oferte imobiliare pe cele mai mari portale imobiliare din România, cum ar fi OLX, Storia, Publi24, Romimo, Lajumate, imobiliare.ro și homezz.ro. Această funcție elimină necesitatea de a introduce manual informațiile despre proprietate pe fiecare portal în parte, economisind timp și efort pentru agenți. După ce o ofertă este adăugată în baza de date ImobilPro, cu un singur click acestea poate fi exportate pe toate portalele selectate, astfel se asigura că oferta este vizibilă cât mai mult posibil și se măresc astfel șansele de a o vinde sau închiria.

     Echipa ImobilPro oferă suport tehnic pentru utilizatorii care nu au cunoștințe de IT, astfel încât partea tehnică să nu devină un obstacol în utilizarea CRM-ului imobiliar. Echipa noastră de suport tehnic este compusă din experți în IT care sunt pregătiți să răspundă la orice întrebări sau probleme tehnice. Suportul tehnic poate fi accesat prin intermediul unei sesiuni de chat online, prin e-mail sau telfonic.