Întrebări frecvente


Ce este un domeniu?

Un domeniu este o adresă virtuală prin care se poate accesa site-ul dumneavoastră. Principalii furnizori de domenii ".ro" sunt rotld.ro de la care puteți achiziționa domeniul urmând să atașați nameserverele pe care vi le vom comunica.


Cui îi aparține domeniul?

Domeniul este achiziționat de către client iar noi vom face legătura între domeniu și contul clientului. Domeniul rămâne doar al clientului.


Care sunt modalitățile de plata?

Plata se va realiza lunar sau anual, la opțiunea dumneavoastra pe baza unei proforme. Proforma primită prin e-mail conține toate datele necesare efectuării plății. Proforma poate fii achiată online sau prin transfer bancar.


Se încheie un contract?

Dacă v-ați decis asupra unui pachet, vom încheia un contract valabil pe o durată nedeterminată.


Pot primii gratuit ajutor telefonic sau online?

Pentru orice informație despre ImobilPro ne puteți contacta telefonic la numărul 0771195918 prin email imobilpro@gmail.com sau prin formularul aflat pe site-ul nostru. Inclusiv în aplicație exista un formular prin care ne puteți contacta.


Se poate testa?

Dacă doriti sa testati CRM-ul ImobilPro, tot ce trebuie să faceti este sa ne contactati si sa ne cereți acces la contul demo iar noi va vom transmite datele pe adresa dumneavoastra de email.