Întrebări frecvente


Ce este un domeniu?

Un domeniu este un nume unic care identifică o adresă web sau un site pe internet. Este utilizat pentru a accesa un site prin intermediul unui browser web, introducând numele domeniului în bara de adrese a browserului. De exemplu, "google.ro" este un domeniu care poate fi utilizat pentru a accesa motorul de căutare Google. Domeniile sunt înregistrate și gestionate de către diferite organizații, cum ar fi ICANN, care este responsabilă pentru asigurarea unicițății și integrității numelor de domeniu pe internet sau ROTLD care este principalul furnizor de domenii ".ro". Există mai multe extensii pentru domenii cum ar fi .com, .net, .org, .ro si multe altele, fiecare avand un rol bine stabilit. Nu este o problemă dacă nu vă descurcați pentru că vă vom ajuta cu toate procedurile necesare.


Cui îi aparține domeniul?

Domeniul va fi achiziționat de către dumneavoastră și veți rămâne deținătorul domeniului.


Ce este un CRM Imobiliar?

Un CRM imobiliar este un software de gestiune a ofertelor si clientilor (CRM) specializat pentru industria imobiliară. Acesta oferă o platformă centralizată pentru gestionarea contactelor, tranzacțiilor și proprietăților. CRM-ul imobiliar oferă agențiilor imobiliare un set complet de instrumente pentru a-și îmbunătăți productivitatea și eficiența în gestionarea relațiilor cu clienții și în procesul de vânzare sau închiriere a proprietăților.


De ce sa aleg un CRM în locul unui site personal?

Prin abonarea la CRM-ul ImobilPro, în ziua încheierii contractului veți avea site-ul activ. Datorită experienței în domeniul imobiliar întelegem mai bine modul de lucru și avem soluții complete pentru cerințele agențiilor. Hostingul și site-ul sunt incluse în abonament. Site-ul poate fi personalizat și este deja optimiat SEO. Mentenanță este inclusă și va oferim suport pentru orice neclaritate aveți. Veți dispune de toate funcțiile CRM-ului și update-uri care sunt necesare în decursul anilor în funcție de schimbările din tehnologie în același abonament.

Prin abonarea la CRM-ul ImobilPro, în ziua încheierii contractului veți avea site-ul activ. Datorită experienței în domeniul imobiliar întelegem mai bine modul de lucru și avem soluții complete pentru cerințele agențiilor. Hostingul și site-ul sunt incluse în abonament. Site-ul poate fi personalizat și este deja optimiat SEO. Mentenanță este inclusă și vă oferim suport pentru orice neclaritate aveți. Veți dispune de toate funcțiile CRM-ului și update-uri care sunt necesare în decursul anilor în funcție de schimbările din tehnologie în acelaș abonament.


Care sunt modalitățile de plata?

Plata se va realiza lunar sau anual, la opțiunea dumneavoastra pe baza unei proforme. Proforma primită prin e-mail conține toate datele necesare efectuării plății. Proforma poate fii achiată online sau prin transfer bancar.


Se încheie un contract?

Dacă v-ați decis asupra unui pachet, vom încheia un contract valabil pe o durată nedeterminată. Pachetul ales nu va fi stabilit în contract încât în următoarea lună puteți opta pentru un alt pachet prin solicitarea scrisă cu cel puțin 10 zile înainte de generarea noii facturi.


Pot primii gratuit ajutor telefonic sau online?

Pentru orice informație despre ImobilPro ne puteți contacta telefonic la numărul 0771195918 prin email imobilpro@gmail.com sau prin formularul aflat pe site-ul nostru. Inclusiv în aplicație exista un formular prin care ne puteți contacta.


Se poate testa?

Dacă doriți să testați CRM-ul ImobilPro, tot ce trebuie să faceți este să ne contactați și să ne cereți acces la contul demo iar noi va vom transmite datele pe adresa dumneavoastra de email. Contul demo va fi valabil 7 zile.


Pot accesa baza de date și fără conexiune la internet?

Datorită anumitor situații în care este o pană de curent sau internetul este picat am venit cu o soluție. Puteți realiza un backup al bazei de date pe care să il descărcați și veți putea accesa baza de date local oricând veți avea o asemenea situație.


Ce reprezintă exportul către portalele imobiliare?

Publicarea unei oferte individual pe fiecare portal imobiliar poate fi complicată și necesită mult timp. Acest timp il veți pierde în loc să il petreceți cu un client care sa achizitioneze un apartament. Din acest motiv am realizat un sistem automat prin care veți putea exporta oferta automat către toate portalele imobiliare cu care aveti contract.


De ce este importantă digitalizarea în industria imobiliară?

Digitalizarea este esențială în industria imobiliară datorită avantajelor pe care le aduce. Prin digitalizare, agențiile imobiliare devin mai productive, eficiente și prezente online. Procesele interne sunt optimizate, iar prezența online puternică atrage clienți noi. Comunicarea devine mai ușoară, iar accesul la date și analize permite luarea deciziilor informate. Adoptarea soluțiilor digitale, cum ar fi CRM-uri imobiliare, site-uri web personalizate și aplicații mobile, este crucială pentru succesul într-un mediu competitiv. Investiți în digitalizare și asigurați succesul pe termen lung al afacerii dvs. în industria imobiliară.