Intrebari frecvente


Ce este un domeniu?

Un domeniu este o adresă virtuală prin care se poate accesa site-ul dumneavoastra. Principalii furnizori de domenii ".ro" sunt rotld.ro de la care puteti achizitiona domeniul urmand sa atasati nameserverele pe care vi le vom comunica.


Cui ii apartine domeniul?

Domeniul este achizitionat de catre client iar noi vom face legatura intre domeniu si contul clientului. Domeniul ramane doar al clientului.


Care sunt modalitătile de plata?

Plata se va realiza trimestrial la optiunea dumneavoastra odata la 3 luni/6 luni/12 luni pe baza unei proforme. Proforma primită prin e-mail conține toate datele necesare efectuării plății. Proforma poate fii achiata online sau prin transfer bancar.


Se incheie un contract?

Daca v-ati decis asupra unui pachet, vom incheia un contract valabil pe o durata de minim 3 luni cu prelugire automata in cazul in care nu se cere anularea de catre client.


Pot primii gratuit ajutor telefonic sau online?

Pentru orice informatie despre ImobilPro ne puteti contacta la telefonic la numarul 0786235163 prin email imobilpro@gmail.com sau prin formularul aflat pe site-ul nostru. Inclusiv in aplicatie exista un formular prin care ne puteti contacta.


Se poate testa?

Daca doriti sa testati CRM-ul ImobilPro, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si sa ne cereti acces la contul demo iar noi va vom transmite datele pe adresa dumneavoastra de email.