PROTECŢIA DATELOR PERSONALE


BAZA LEGALĂ

Conform cerințelor Regulamentului nr.679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SNRE are obligația de a administra în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

CE DATE COLECTĂM

Datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le colectăm sunt următoarele:
nume, prenume, numărul de telefon, e-mail - prin formularele din site

SCOPUL COLECTĂRII

Scopul colectării datelor cu caracter personal furnizate voluntar prin trimiterea unei solicitari pe site sau furnizate pe orice alta cale pusa la dispozitie prin această pagină de internet îl reprezintă:

  • pentru a va putea raspunde intrebarilor adresate prin formularul de contact;
  • pentru scopuri statistice ce nu implica crearea de profiluri individuale

Google Analytics

În ideea de a optimiza serviciile noastre si a ne imbunatati serviciile, site-ul programimobiliare.ro poate folosi serviciul Google Analytics pentru a urmari si inregistra traficul pe site. Acest serviciu nu identifica personal un utilizator, nu solicita datele personale, dar urmareste ip-ul, ce tip de terminal folositi (desktop,laptop, mobil), ce tip de browser folositi, cat timp petreceti pe site si ce functii utlizati pe site-ul programimobiliare.ro. Utillizand site-ul programimobiliare.ro sunteti de acord cu modul de utilizare de catre noi a serviciului google analytics, in conformitate cu aceasta termeni si conditii. Daca nu sunteti de acord cu modul nostru de utilizare a serviciului google analytics, trebuie sa configurati corespunzator setarile browser-ului dumneavoastra.